K-9: P.I.

2002, Richard J. Lewis, 95 minuten
D

Verenigde Staten 2002. Komedie van Richard J. Lewis. Met o.a. James Belushi, Gary Basaraba, Kim Huffman, Jody Racicot en Christopher Shyer.

VPRO Cinema

Derde, eigenlijk nodeloos vervolg na dertien jaar op de originele K-9, die een fiasco was. Deze film, eigenlijk een aaneenschakeling van grappen, die vooral door kinderen gewaardeerd zullen worden, is echter een graadje beter dan de bron. Jerry Lee de hond (gespeeld door de viervoeter King), en de keiharde cop Dooley (Belushi) uit Miami staan op het punt om met pensioen te gaan. Aan de vooravond van hun zelfstandige bestaan achtervolgen ze een stel inbrekers die iets laten vallen. Jerry Lee denkt dat het om een pasgeboren katje gaat, pakt het op en slikt het door. Zo verdwijnt een revolutionaire computerchip. Omdat ze het eerst op de plaats van de misdaad waren, worden ze door de FBI aangezien als de daders; Dooley wordt zelfs verdacht van moord. Hun pensioen wordt bevroren. Nu moeten ze wel als privé-detectives gaan werken niet alleen om de kost te verdienen, maar om hun naam te zuiveren - ze hebben slechts 24 uur de tijd voordat de FBI hen inrekent.

credits

Regie:
Richard J. Lewis
Cast:
James Belushi, Gary Basaraba, Kim Huffman, Jody Racicot, Christopher Shyer, Barbara Tyson, Blu Mankuma, Duncan Fraser, Jason Schombing, Kevin Durand, Matthew Bennett, Jay Brazeau
Scenario:
Gary Scott Thompson
Productie:
Ron French
Camera:
Roy H. Wagner
Montage:
Ron Wisman
Kijkwijzer:
D
Jaar:
2002
Genres:
Komedie, Actiefilm, Misdaad, Familiefilm
Trefwoorden:
Sequel
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

K-9: P.I. (2002) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer