Flight of Fancy

2000, Noel Quiñones, 96 minuten

Verenigde Staten 2000. Romantiek van Noel Quiñones. Met o.a. Dean Cain, Talisa Soto, Miguel Sandoval, Kristian de la Osa en Carmen Moreno.

VPRO Cinema

Mercedes (Soto) is de alleenstaande moeder van Gabriel (De La Osa). Ze wil trouwen met de stijve Frank (Sandoval), zodat Gabriel weer een vader heeft. Dan ontmoet ze de knappe Clay (Cain), die piloot is, en valt volledig voor hem. Clay heeft echter een probleem: hij is bang om zich te binden voor het leven, en het blijkt dat Gabriel denkt dat het vliegtuig van Clay betoverd is. Gabriel wil niet op de tweede plaats komen als moeder gaat trouwen met Clay. Zowel Clay als Gabriel leren uiteindelijk hun vrees te overwinnen. Het scenario van regisseur Quiñones, Mark Kemble en Tom Musca naar een verhaal van Musca en Quiñones is nauwelijks verrassend. Het spel is niet slecht, maar de film zal voornamelijk de fans van Cain aanspreken - in Europa hebben nog maar weinig mensen van hem gehoord. Speelt zich af in Puerto Rico en dat maakt het camerawerk van Henner Hofmann een beetje exotisch.

credits

Regie:
Noel Quiñones
Cast:
Dean Cain, Talisa Soto, Miguel Sandoval, Kristian de la Osa, Carmen Moreno, Juan Piedrahita, Ron Michaels
Productie:
Tom Musca, Morris Ruskin, Ed Cathell, Doug Mankoff, Peter Wetherell, Vicky Pike, Soraya Sesto, Laura A. Vélez, Mark Kemble, Robin Alper
Muziek:
Brahm Wenger
Schrijver:
Musca
Jaar:
2000
Alt. titels:
Facing Fear
Genres:
Romantiek, Drama, Familiefilm
Trefwoorden:
Kinderfilm, Psychologisch drama, Jeugdfilm, Romantische komedie, Familiefilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Flight of Fancy (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer