Big Spender

2003, Paul Schneider, 120 minuten

Verenigde Staten 2003. Drama van Paul Schneider. Met o.a. Casper Van Dien, Tara Spencer-Nairn, Corinne Conley, Chris Benson en David Black.

VPRO Cinema

Eddie Burton (Van Dien) heeft gezeten. Zijn vooruitzichten zijn hopeloos. Een nieuw leven voor hem en zijn zoon Will (Knight) schijnt er niet in te zitten. Dan komt de grote kans om uitgerangeerde renpaarden te gaan te verzorgen en van een wel verdiende oude dag te laten genieten. Ondanks alle tegenslagen zit er ook nog een romance in. Het sentimentele en prekerige standaardscenario van Jayne Martin zegt dat eerlijk het langst duurt en dat ieder mens zijn eigen lot in handen heeft. Au fond heeft ze gelijk, maar was het allemaal maar zo gemakkelijk als zij het voorstelt. Van Dien op de zachte eitjes toer is niet eens slecht en je krijgt de indruk dat hij met paarden kan omgaan. Greene als Cotter is heel geloofwaardig. Het camerawerk is van Bill Wong.

credits

Regie:
Paul Schneider
Cast:
Casper Van Dien, Tara Spencer-Nairn, Corinne Conley, Chris Benson, David Black, Santino Buda, Randy Butcher, Eve Crawford, Robert Desrosier, Warren Dexter Beatty, Sten Eirik, Danny Foster, Donna Goodhand, Matthew Knight, Chris Marren, Tony Meyler, David Nairn, Jackie Richardson, A. Frank Ruffo, Graham Greene
Productie:
Carlo Liconti, Kim Yu
Camera:
Bill Wong
Muziek:
Lou Pomanti
Jaar:
2003
Genres:
Drama, Familiefilm
Trefwoorden:
Kinderfilm, Melodrama, Dierenfilm, Jeugdfilm, Familiefilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Big Spender (2003) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer