Mary Higgins Clark's The Cradle Will Fall

2004, Rob W. King, 90 minuten

Verenigde Staten 2004. Mysterie van Rob W. King. Met o.a. Angie Everhart, Philipp Brenninckmeyer, John Ralston, William B. Davis en Alan C. Peterson.

VPRO Cinema

Goedgeklede, keurig gemanicuurde en netjes opgemaakte officier van justitie Katie DeMaio (Everhart) belandt door een onbenullig verkeersongelukje voor een nachtje in de vruchtbaarheidskliniek van society arts Dr. Highley (Brenninkmeyer). `s Nachts droomt ze over een lijk dat in de achterbak van een auto gemoffeld wordt en de volgende dag werkt ze alweer aan haar nieuwe zaak, een zelfmoord. Doch ze ontdekt dat de zelfmoord een moord is, haar droom werkelijkheid en het verkeersongeval geen toeval. Is Highley wel te vertrouwen of zijn het Dr. Richard Carroll (Ralston) en Dr. Fukhito (Akiyama), die ze moet wantrouwen? Katie staat haar mannetje. Het scenario is van John Benjamin Martin naar een van de dikke romans van Mary Higgins Clark, die zowel zichzelf, haar agent, de boekhandel en haar uitgevers overal ter wereld geen windeieren legt. Het camerawerk is van Mark Dobrescu.

credits

Regie:
Rob W. King
Cast:
Angie Everhart, Philipp Brenninckmeyer, John Ralston, William B. Davis, Alan C. Peterson, Carol Higgins Clark, Dennis Akayama, Stephen Spender
Scenario:
John Benjamin Martin
Productie:
Stephen Onda, Lance H. Robbins, Bruce Cohn Curtis
Camera:
Mark Dobrescu
Muziek:
Claude Foisy
Jaar:
2004
Alt. titels:
Cradle Will Fall, The
Genres:
Mysterie, Thriller, Romantiek
Trefwoorden:
Romantisch drama
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Reageer