Bored Silly

2000, Robert Shallcross, 81 minuten

Verenigde Staten 2000. Familiefilm van Robert Shallcross. Met o.a. Evan Gabriel, Seth Fjersted, Shaun Poremba, Michael Nowak en Amy Farrington.

VPRO Cinema

Bobby (Gabriel), Chuck (Fjersted) en Johnnie (Poremba) zijn acht jaar oud en vormen de bende van drie. Ze brengen hun tijd door met de bouw van een fort, dat nimmer afkomt, gaan vissen, doen karweitjes om wat te verdienen zodat ze ijs kunnen eten en proberen de bullebak van de buurt een loer te draaien. En dan is er nog de voddenman, over wie het gerucht gaat dat hij zes kindertjes een kopje kleiner gemaakt zou hebben. Het scenario van regisseur Shallcross bestaat uit losse aan elkaar gelaste belevenissen, hij laat zijn jonge helden soms flink huilen of schreeuwen. Hoewel de drie jongens zich nauwelijks vervelen, gaat de jonge kijker van de ene bil op de andere zitten en wordt op den duur heel erg ongedurig. Het camerawerk is van Tom Olgeirson.

credits

Regie:
Robert Shallcross
Cast:
Evan Gabriel, Seth Fjersted, Shaun Poremba, Michael Nowak, Amy Farrington, Phil Dawkins, Zoe Kanters, Barbara Ann Grimes, Lucina Pacquet, Bill Allen, Sarah Lag, Charlotte Long, Caleb Remington, Bryan Dahm, Maury Cooper, John Lag, Brian Moran, James Shallcross, Paul Shallcross, Mark Visser
Productie:
David James, Joe Mosko
Camera:
Tom Olgeirson
Jaar:
2000
Genres:
Familiefilm, Komedie, Avonturenfilm, Fantasy, Drama
Trefwoorden:
Kinderfilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm, Fantasy
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Bored Silly (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer