Desire and Deception

2001, William Mays, 100 minuten

Verenigde Staten 2001. Thriller van William Mays. Met o.a. Kelli McCarty, Scott Bomson, Gina Ryder, Erik Carrington en Charles Gleason.

VPRO Cinema

Eric Roarke (Bomson) glijdt tussen de lakens met de getrouwde Kate Collins (Sampson). Erics vrouw Bridget (McCarty) vermoedt dat hij vreemdgaat en laat hem bespioneren door priv[KA1]e- detective Melissa Howard (Ryder). Kate`s man Oz (Gleason) kan het geen zier schelen dat zijn vrouw ontrouw is, want hij troost zich met zijn secretaresse Heather (Felony). Eric, die toch wel om Bridget geeft, zegt tegen Kate dat hij het wil uitmaken, maar Kate wil er niet van horen. Vervolgens ligt zij voor lijk naast hem in bed. Tijd voor smeris Ray Barner (Carrington) om in actie te komen, maar zijn onderzoek loopt muurvast totdat hij op het idee komt eens met Melissa te praten. Ze gaan heel intensief samenwerken en ondertussen probeert Eric zijn onschuld te bewijzen. Het scenario van David Ciesielsky is een weinig originele wie-is-de-dader vol plotgaten, maar die worden ruimschoots gecompenseerd door grote borsten, blote billen en fake seks. Vooral een interessant filmpje voor de fans van Ryder. McCarty is een voormalige Miss USA - ze ziet er nog steeds goed uit, zowel aan- als uitgekleed. Het camerawerk is van Carl Gavin. Ook bekend als THE STALKER 2.

credits

Regie:
William Mays
Cast:
Kelli McCarty, Scott Bomson, Gina Ryder, Erik Carrington, Charles Gleason, Holly Sampson, Felony, Rich Handsome, Todd Wieland, Steven Zsenyuk, Dan Rogerson, Ron Greenwood, Ray Ventura, Elena Jovis, Jill Borut, Charles Gleason ea
Productie:
Debra Nichols, Marc Greenberg
Camera:
Carl Gavin
Jaar:
2001
Alt. titels:
Stalker 2, The
Genres:
Thriller, Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Desire and Deception (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer