Für immer und jetzt

2004, Sylvia Hoffmann, 90 minuten

Duitsland 2004. Romantiek van Sylvia Hoffmann en Robert Sattler. Met o.a. Katja Flint, Uwe Ochsenknecht, Michael Mendl, Daniela Ziegler en David Winter.

VPRO Cinema

De gelukkig getrouwde Christina Neuhoff (Flint), die antiekhandelaarster is en moeder van twee volwassen kinderen (Winter en Werner), ontmoet in de S-Bahn van Frankfurt haar jeugdliefde Ben Brekow (Ochsenknecht), inmiddels een bestsellerauteur uit Hamburg, die op weg is naar zijn steenrijke, gerenommeerde boekenuitgever. Oude liefde roest niet en Christina komt voor een belangrijke beslissing te staan. Wie delft het onderspit: haar oudere man Helge (Mendl) of de jongere Ben? Ondanks de goede rolverdeling - Ochsenknecht, Mendl en de knappe, aantrekkelijke Flint die deze keer niet geportretteerd is als slovende vrouw, maar als succesvolle onderneemster -wordt dit drama enigszins onderuit gehaald door het scenario van regisseuse Hoffman, dat te veel clichés bevat.

credits

Regie:
Sylvia Hoffmann, Robert Sattler
Cast:
Katja Flint, Uwe Ochsenknecht, Michael Mendl, Daniela Ziegler, David Winter, Anna Werner, Hannelore Zeppenfeld, Ilja Richter
Scenario:
Sylvia Hoffmann
Muziek:
Robert Sattler
Jaar:
2004
Genres:
Romantiek
Trefwoorden:
Romantisch drama, Televisiefilm
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Für immer und jetzt (2004) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer