Horse Crazy

2001, Eric Hendershot, 90 minuten

Verenigde Staten 2001. Misdaad van Eric Hendershot. Met o.a. Michael Glauser, Brittany Armstrong, Jonathan Cronin, Scott Subiono en Dalin Christiansen.

VPRO Cinema

Twee jongens en een meisje horen over wilde paarden, Mustangs, in Nevada. Ze willen er een vangen en begeven zich op weg naar de prairie. Ze krijgen niet één paard te pakken, maar drie; en dan zijn er dieven, die hen eerst te slim af zijn, maar later overtroefd worden door het stoutmoedige trio. Eén paard is een kampioen, dat zij terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaar. Uit dank worden ze rijkelijk beloond en komen inderdaad na hun even hachelijke als spannende avontuur naar huis terug met een heus paard. Of hun ouders daarmee content zijn, zullen we maar in het midden laten. Typisch voer voor de tv-minnende jeugd die tegelijkertijd paardengek is. Geen sterk verhaal, maar ook weer niet slecht. Geroutineerd, maar geloofwaardig genoeg gespeeld. In de originele versie met de vertelstem van Michael L. McDonough. Het scenario, dat leentjebuur gespeeld heeft bij de HOME ALONE reeks, is van regisseur Hendershot. Het camerawerk is van T.C. Christensen.

credits

Regie:
Eric Hendershot
Cast:
Michael Glauser, Brittany Armstrong, Jonathan Cronin, Scott Subiono, Dalin Christiansen, Arizona Taylor, Elizabeth Johnson, Marvin Payne, Craig Costello, Janet Bird, Sheriff Kirk Smith, Kayla Armstrong, Hayley Hammond, Paul Robbins, Marvin Paine, Dallin Christensen
Scenario:
Eric Hendershot
Productie:
Steele Hendershot, Eric Hendershot
Camera:
T.C. Christensen
Muziek:
Merrill Jenson, Merrill B. Jenson
Jaar:
2001
Genres:
Misdaad, Avonturenfilm, Western, Familiefilm, Drama
Trefwoorden:
Kinderfilm, Avonturenfilm, Dierenfilm, Jeugdfilm, Familiefilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Horse Crazy (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer