Ich werde immer bei euch sein

2004, Markus Fischer, 90 minuten

Duitsland 2004. Mysterie van Markus Fischer. Met o.a. Katharina Böhm, Jamie Schuricht, Francis Fulton-Smith, Axel Milberg en Heidrun Gärtner.

VPRO Cinema

Lukas Martens (Fulton-Smith) komt om bij een verkeersongeluk. Zijn vrouw Anna (B[KA3]ohm) is diepbedroefd en hun dochtertje Marie (Schuricht) wil niet aanvaarden dat haar vader dood is. Lukas` compagnon Kai Freuliz (Milberg) zegt dat de firma failliet dreigt te gaan en de verzekering niet wil uitkeren aangezien er twijfels zijn over het ongeval. Anna is ten einde raad, vindt troost bij Daniel Gelen (Schendel), maar die heeft zo zijn eigen geheim. Ondertussen onderzoekt Kommissar Reitlinger (Reiman) de zaak en Anna hoort bij stukjes en beetjes over het dubbele leven van Lukas. Böhm, die veel van haar vader Karl-Heinz weg heeft, is geloofwaardig als gekwelde vrouw die een speelbal van het lot en machinaties wordt, maar het scenario van Peter Freund is niet veel beter dan een superieure aflevering van mystery queen Mary Higgins Clark - dat zal een heleboel kijkers, vooral kijksters aanspreken. Het camerawerk is van Reinhard Schatzmann.

credits

Regie:
Markus Fischer
Cast:
Katharina Böhm, Jamie Schuricht, Francis Fulton-Smith, Axel Milberg, Heidrun Gärtner, Till Kudrun, Thomas Schendel, Max Reiman
Scenario:
Peter Freund
Camera:
Reinhard Schatzmann
Muziek:
Irmin Schmidt
Jaar:
2004
Genres:
Mysterie, Misdaad
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Reageer