Beastmaster 3: The Eye of Braxus

1996, Gabrielle Beaumont, 92 minuten

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Gabrielle Beaumont. Met o.a. Marc Singer, David Warner, Lesley-Anne Down, Tony Todd en Casper Van Dien.

VPRO Cinema

Dar (Singer), de titelfiguur, is weer terug met zijn bonte schepselen om het kwaad te bestrijden. De duistere Lord Agon (Warner) wil een amulet in zijn bezit krijgen om de demonische magi[KA3]er Braxus weer te laten herrijzen. Agon deinst voor niets terug, ontvoert Dars broer, de jonge koning Tal (Van Diem), om zijn duivelse doel te bereiken. Gelukkig krijgt Dar hulp van de tovenares Morgana (Down), vrouwelijke krijger Shada (Hess) en trouwe helper Seth (Todd). Onderhoudend spul als je geen hoge verwachtingen koestert, maar absoluut niets bijzonders. Kwam uit op video nadat de film op tv was uitgezonden. In de originele versie met de stem van J.D. Hall als Braxus. Het scenario is van David Wise naar de personages van Don Coscarelli en Paul Pepperman. Het camerawerk is van Michael J. Davis.

credits

Regie:
Gabrielle Beaumont
Cast:
Marc Singer, David Warner, Lesley-Anne Down, Tony Todd, Casper Van Dien, Keith Coulouris, Sandra Hess, Patrick Kilpatrick, Olaf Pooley, David Grant Wright, Kimberly Stanphill, Joey Zimmerman, Gary Simpson, Lance Rushing, Dar Thompson, Michael S. Deak
Scenario:
David Wise
Productie:
Stu Segall, Sylvio Tabet, David Wise, Geraint Bell, Lisa Cochran-Neilan
Camera:
Michael J. Davis
Muziek:
Jan Hammer
Jaar:
1996
Alt. titels:
Beastmaster III: The Eye of Braxus, Eye of Braxus, The, Beastmaster III
Genres:
Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy, Horror
Trefwoorden:
Avonturenfilm, Zwaarden en demonen, Fantasy
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Reageer