The Way She Moves

2001, Ron Lagomarsino, 120 minuten

Verenigde Staten 2001. Romantiek van Ron Lagomarsino. Met o.a. Annabeth Gish, Kamar De Los Reyes, Daniel Cosgrove, Ismael 'East' Carlo en Tessie Santiago.

VPRO Cinema

Alweer een salsa-dansfilm met een lekkere Latino-sound en een romantisch verhaaltje, dat een brug tracht te slaan tussen twee culturen. Amie (Gish) uit Houston, Texas heeft alles wat haar hartje begeert: ze ziet er leuk uit, ze komt uit een goed milieu, kent geen geldzorgen en heeft een knappe verloofde Jason (Cosgrove), die weliswaar een beetje saai is, maar goede vooruitzichten heeft. Door een ontmoeting met salsa-instructeur Nick (De Los Reyes), een soort SATURDAY NIGHT FEVER John Travolta op zijn terrein, wordt de aarzelende Amie het zorgeloze danswereldje van de Hispanics binnen gezogen en volgt zij Jason niet als hij een super job in New York krijgt. Het magere scenario van Duane G. Adler is te mooi om waar te zijn, maar iedereen doet flink zijn best om zo sympathiek mogelijk over te komen. Geen DIRTY DANCING, wel zo oppervlakkig, en geen STRICTLY BALLROOM, maar wel voor het publiek dat van het dansgenre houdt. Het camerawerk is van Lloyd Ahern. Ook bekend als WHEN THE MUSIC STOPS.

credits

Regie:
Ron Lagomarsino
Cast:
Annabeth Gish, Kamar De Los Reyes, Daniel Cosgrove, Ismael 'East' Carlo, Tessie Santiago, Nicole Sullivan, Nelson Vasquez, Kerry Beyer, Bo Brinkman, Lee Burns, Kara Greenberg, James Huston, Kelley Johnson, Jason Konopisos, Lux Avery Briar
Productie:
Randy Robinson, Kenny Ortega, Bob Rajewski, Jack Frost Sanders
Camera:
Lloyd Ahern II
Muziek:
Guy Moon, Steve Tyrell
Jaar:
2001
Alt. titels:
Way She Moves, The, When the Music Stops
Genres:
Romantiek, Muziek, Drama
Trefwoorden:
Dans/ballet, Popmuziek, Romantisch drama
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

The Way She Moves (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer