Verenigde Staten 1999. Horror van Kelley Cauthen en Kelly Cauthen. Met o.a. Madison Clark, Angelina High, Kevin Spirtas, Brad Bartram en Colleen McDermott.

VPRO Cinema

Het scenario van Rick Bitzelberger bevat een paar aardige idee[KA3]en en gaat over vampirisme, maar dat laatste is slechts een excuus om alles een zekere draai te geven. Een jonge dame woont in een leegstaande fabriek, staat uitdagend voor het raam om slachtoffers uit een nabij gelegen bar te verlokken omdat ze naar bloed smacht. Haar vriend Ryan (Bartram) gaat niet op jacht: hij breekt in bij bloedbanken, want dat is veel gemakkelijker en brengt geen risico met zich mee. Zij is het er niet mee eens, want er gaat niets boven vers bloed. Spirtas als Galen speelt een soort piano spelende graaf Dracula in wiens handen rozen verwelken. Deze film is vooral voor de fans van de blonde High en Clark. Miranda (High) heeft een tatoeage, die van kleur verandert. Er zijn fraai verpakte erotische sc[KA2]enes: twee dames doen het samen (Clark en High), een dame doet het alleen, en een heer doet het met twee dames. Voor elk wat wils en zelfs vage hints naar SM. Het camerawerk is van Maximo Munzi. Uitgekomen onder het Mystique label voor Playboy.

credits

Regie:
Kelley Cauthen, Kelly Cauthen
Cast:
Madison Clark, Angelina High, Kevin Spirtas, Brad Bartram, Colleen McDermott, Jennifer Ludlow, Cliff Potts, Jason Schnuit
Productie:
Nicole Visram, Kelley Cauthen
Camera:
Maximo Munzi
Muziek:
Nicholas Rivera
Jaar:
1999
Genres:
Horror, Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek, Vampieren
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Embrace the Darkness (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken