Tatort - Die Abrechnung

1996, Markus Fischer, 90 minuten

Zwitserland/Duitsland 1996. Mysterie van Markus Fischer. Met o.a. Laszlo I. Kish, Ernst C. Sigrist, Albert Freuler, Claudine Wilde en Ulrich Mühe.

VPRO Cinema

Na twaalf jaar wordt Peter Fuchs (M[KA3]uhe) vrijgelaten. Hij werd destijds gepakt voor een roofoverval. Nu gaat hij het deel van de buit dat hem toekomt opeisen en afrekenen met zijn medeplichtigen die buiten schot bleven. Een moord in een bejaardentehuis brengt Kommissar von Burg (Kish) op Fuchs` spoor. Fuchs heeft echter een waterdicht alibi. Von Burg laat zijn nieuwe assistente Magda Raimondi (Wilde) Fuchs schaduwen en ontdekt zo moteleigenaar Bruna Lamont (Nest), wiens vrouw indertijd het liefje van Fuchs was. Er moet een race tegen de klok gevoerd worden om een bloedige afrekening te voorkomen. Het scenario is van regisseur Fischer, die samen met Markus Fritzsche de muziek componeerde. Het camerawerk is van Joerg Schmidt- Reitwein. Aflevering 332.

credits

Regie:
Markus Fischer
Cast:
Laszlo I. Kish, Ernst C. Sigrist, Albert Freuler, Claudine Wilde, Ulrich Mühe, Thilo Nest, Krista Posch, Hannes Schmidhauser, Ueli Jäggi
Scenario:
Markus Fischer
Camera:
Joerg Schmidt- Reitwein
Muziek:
Markus Fischer, Markus Fritzsche
Jaar:
1996
Alt. titels:
Abrechnung, Die
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Zwitserland, Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Die Abrechnung (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer