Duitsland 2005. Drama van Bettina Woernle. Met o.a. Rainer Hunold, Anja Kruse, Nina Hoger, Michele Oliveri en Alina Merkau.

VPRO Cinema

Dr. Sommerfeld (Hunold) wordt aanbeden door zijn collega Dr. Irene K[KA3]urschner (Hoger) en door Nora Hansen (Kruse), die in deze aflevering het voortouw neemt. Hij heeft voor geen van beiden tijd, want zijn dochter Nina (Merkau) blijkt zwanger en wil niet zeggen wie de vader is. Het wordt Sommerfeld te veel en hij neemt de benen met zijn goede vriend Luca Perugini (Oliveri), die hem onderweg een pijnlijke bekentenis doet. Sommerfeld kan natuurlijk niet al te lang van de praktijk wegblijven en moet de crisis met Nina onder ogen zien en oplossen. Irene`s zoon Benjamin (Wilkins) speelt daarbij een bijzondere rol. Koren op de molen van de vaste kijkers van deze serie, die doet denken aan Friedrich von Thun als Dr. Schwarz en Senta Berger als Dr. Martin in iets soortgelijks in het schilderachtige stadje Wasserburg in Beieren, bijna tien jaar geleden. Het scenario is van Axel Hildebrand. Het camerawerk is van Andreas Köfer.

credits

Regie:
Bettina Woernle
Cast:
Rainer Hunold, Anja Kruse, Nina Hoger, Michele Oliveri, Alina Merkau, Luke Wilkins, Rolf Zacher, Nana Spier, Suzan Demircan, André Röhner, Sebastian Reznicek, Sabrina Rattey
Scenario:
Axel Hildebrand
Camera:
Andreas Köfer
Muziek:
Rainer Oleak
Jaar:
2005
Alt. titels:
Zwischen allen Stühlen
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Doktersdrama, Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen