Duitsland 2005. Mysterie van Manfred Stelzer. Met o.a. Ursula Karven, Pierre Besson, Stephan Baumecker, Branko Samarovski en Erika Marozsán.

VPRO Cinema

Restauratrice van kerken Stella Bruckner (Karven) is geschokt als haar man Thomas levenloos voor de deur ligt. Wat haar betreft was hij een jaar geleden al overleden en had zij hem in het lijkenhuis ge[KA3]identificeerd. Politieman Rabe (Samarowski) helpt haar uit de droom: Thomas is een jaar geleden niet overleden, maar is het deze keer werkelijk. Thomas was al getrouwd, en leefde onder een valse naam met Eva Kramer (Marozsan), een jonge en mooie vrouw uit Moldavi[KA3]e, in L[KA3]ubeck. Rabe gelooft dat Stella meer weet dan zij wil loslaten en zet een ex-collega, die nu priv[KA1]edetective is, Eddy Klever (Besson) aan het werk om haar te bespioneren. De werkelijke achtergrond is de illegale handel in een anti- kankermedicijn dat niet goedgekeurd is. Klever komt er snel achter dat een goede vriend van Thomas, schoonheidschirurg Chris Schwarze (Baumecker) er ook wat mee te maken heeft. De kijkers hebben dan nog sneller dan Klever in de gaten hoe de vork in de steel zit dankzij het weinig verheffende scenario van Christos Yiannopoulos. Het camerawerk van Egon Werdin ziet er beter uit dan de spelprestaties onder de te gemakzuchtige regie van Stelzer.

credits

Regie:
Manfred Stelzer
Cast:
Ursula Karven, Pierre Besson, Stephan Baumecker, Branko Samarovski, Erika Marozsán, Carola Regnier, Jana Schulz, Jochen Reglien, Susanna Kraus, Benno Iffland
Productie:
Doris J. Heinze
Muziek:
Lutz Kerschowski
Jaar:
2005
Genres:
Mysterie, Thriller
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tote leben länger (2005) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken