Verenigde Staten 2000. Erotiek van Rafael Glen. Met o.a. Holly Sampson, Shauna O'Brien, Jay Stewart, Carlos Milano en Griffin Drew.

VPRO Cinema

Na de baanbrekende EMMANUELLE (1973) met het toenmalige Utrechtse schoonheidskoninginnetje Sylvia Kristel in de titelrol, is het nimmer stil geworden rondom deze bioscooperotiek. Na talloze vervolgen en imitaties, te herkennen aan een enkele `m` in de titel, is de draad 37 jaar later weer opgepakt. Emmanuelle (Sampson) reist de wereld af en heeft een apparaat 'uitgevonden', een soort vibrator, die haar in extase brengt zodra haar sexy echtgenoot de liefde bedrijft met een ander. De grote meerderheid van het beprekte aantal mensen dat deze film bekeken heeft, bestempelde dit gedrocht als rotzooi. Ze hebben gelijk. Het scenario is van regisseur Glen, wiens naam in werkelijkheid met een dubbele 'n' gespeld wordt. Het camerawerk is van Balthazar Jones.

credits

Regie:
Rafael Glen
Cast:
Holly Sampson, Shauna O'Brien, Jay Stewart, Carlos Milano, Griffin Drew, Robert Donavan, Brad Bartram, Tre Temptor, Tiffany Shepis, Cecilia Bergvist, John St. James, Brandy Miller, Lyle Skosey, Tim Stempien, Nancy Vaughn
Scenario:
Rafael Glen
Productie:
Peter Diamond, Alain Siritzky
Camera:
Balthazar Jones
Muziek:
Marc Cerrone
Jaar:
2000
Alt. titels:
Emmanuelle's Intimate Encounters, Intimate Encounters
Genres:
Erotiek, Sciencefiction
Trefwoorden:
SF-Film, Soft-porno, Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen