Beautiful Bounty

2001, Madison Monroe, 81 minuten

Verenigde Staten 2001. Thriller van Madison Monroe. Met o.a. Nicky Dolan, David Garrison, Sebastien Guy, John Russell Hughes en Devinn Lane.

VPRO Cinema

De niet onknappe J.C. (Dolan) is premiejaagster. Ze vangt haar voortvluchtige prooien met listen en vooral verleidingskunsten. Ze heeft een domme partner Lance (Schnuit), die zich laat vernachelen door twee hoertjes. J.C. heeft haar handen nu vrij om mafioso Franco (Thomas) in de val te lokken. Hij moet verschijnen als kroongetuige. Franco laat haar bewijzen zien, waaruit blijkt dat hij in ieder geval zelf niet schuldig is. Ondertussen begint Detective Simpson (Garrison) zich voor de zaak te interesseren. Weer een onvoorstelbaar slap verhaaltje dat als dekmantel snel afglijdt om blote borsten en billen te tonen. De goedkoopte straalt er bij deze povere film vanaf en het feit dat de geroutineerde Schnuit meedoet, legt geen enkel gewicht in de schaal. De muziek is al even zwak als de regie. Ook bekend als THE BOUNTY HUNTRESS.

credits

Regie:
Madison Monroe
Cast:
Nicky Dolan, David Garrison, Sebastien Guy, John Russell Hughes, Devinn Lane, Nick Pellegrino, Jason Schnuit, Dillon Morgan Silver, George Thomas, Keri Windsor, Marc Shannon
Productie:
Gary Dean Orona
Jaar:
2001
Alt. titels:
Bounty Huntress, The
Genres:
Thriller, Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Beautiful Bounty (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer