Pommery und Hochzeitstorte

2005, Manfred Stelzer, 90 minuten

Duitsland 2005. Drama van Manfred Stelzer. Met o.a. Mareike Carrière, Karl Kranzkowski, Armin Rohde, Pierre Besson en Katharina Thalbach.

VPRO Cinema

Nieuwe belevenissen van de chaoten uit POMMERY UND PUTENBRUST (2002). Moeder Ruth (Schorn) heeft trouwplannen. Ze heeft een schrijver (Naujoks) met een landhuis aan de haak geslagen (of werd zij versierd?). Haar kinderen Luise (Carri[KA2]ere), Frieder (Rohde) en Jasmin (Hassmann) worden met hun aanhang uitgenodigd voor het feest in het door god verlaten gehucht Oderbruch om te ontdekken dat er niets is voorbereid. Er moet aan het huis nog het nodige geklust worden en de a.s. bruidegom is nog jonger dan de kinderen van Ruth. Het liefst zouden ze hun boeltje weer pakken, maar ja het is hun moeder... Oh, jee hoe moet dit aflopen? Uitsluitend voor de kijkers die intens genoten hebben van de eerste film. Het scenario is van regisseur Stelzer en Mathias Klaschka. Het camerawerk is van Tomas Erhart.

credits

Regie:
Manfred Stelzer
Cast:
Mareike Carrière, Karl Kranzkowski, Armin Rohde, Pierre Besson, Katharina Thalbach, Eva Haßmann, Christine Schorn, Ingo Naujoks
Scenario:
Manfred Stelzer
Camera:
Tomas Erhart
Muziek:
Lutz Kerschowski
Jaar:
2005
Genres:
Drama, Komedie
Trefwoorden:
Soap opera, Televisiefilm, Klucht
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Pommery und Hochzeitstorte (2005) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer