Zwitserland/Oostenrijk/Duitsland 1995. Misdaad van Diethard Klante. Met o.a. Klaus Löwitsch, Renate Krössner, Alexander Elfeky, Felix von Manteuffel en Klaus Grünberg.

VPRO Cinema

De dood van zijn moeder brengt de Duits-Zwitsers-Oostenrijkse James Bond, Peter Strohm (sinds 1989 gespeeld door L[KA3]owitsch), op het spoor van zijn vroegere vriendin, een egyptologe (Kr[KA3]ossner). Zij huwde indertijd een Egyptische officier, maar is inmiddels gescheiden. Als haar zoontje (Elfeky) ontvoerd wordt, moet Strohm spoorslags naar Egypte, het land waar zijn vader als lid van het Afrika Korps van Erwin Rommel voor de nazi's gesneuveld is. Blijkt dat oude liefde niet roest en de passie laait hevig op, terwijl het plot draait om een verboden handel in antiek perkament en wapensmokkel. Dit is de pilot van de vierde serie Peter Strohm-afleveringen.

credits

Regie:
Diethard Klante
Cast:
Klaus Löwitsch, Renate Krössner, Alexander Elfeky, Felix von Manteuffel, Klaus Grünberg, Peter-Uwe Arndt, Ghassan Nassan, Martin Flörchinger, Alexander Duda, Kurt Hübner
Jaar:
1995
Alt. titels:
Skarabäus
Genres:
Misdaad, Avonturenfilm, Actiefilm
Trefwoorden:
Avonturenfilm
Landen:
Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Peter Strohm - Skarabäus (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken