Emmanuelle : L'Amour d'Emmanuelle

1993, Francis Leroi, 80 minuten

Frankrijk 1993. Erotiek van Francis Leroi. Met o.a. Marcella Walerstein, Sylvia Kristel, George Lazenby, Gilles Brumell en Luciana Gratival.

VPRO Cinema

Emmanuelle (Walerstein) wordt door een vriendin uitgenodigd om naar Hong Kong te komen om haar met raad en vooral daad bij te staan. Zij wil de liefde winnen van haar werkgever. Via de parfum van de oude Emmanuelle (Kristel) kan de jonge (Walerstein) zich voordoen als de tweelingzus van de vriendin. Emmanuelle verleidt hem, zij worden verliefd en de vriendin trouwt met haar baas. Zij gaan op huwelijksreis naar Amerika maar daar scheiden hun wegen want haar versgebakken echtgenoot valt op een Chinese schone uit San Francisco. Het verdienstelijke aan deze serie was dat het de soft seks via de buis in de huiskamer bracht zonder aardverschuivingen te veroorzaken. De kijkcijfers van in de problemen zittende commerciële zenders gingen er alleszins mee de hoogte in. Het scenario is van Jean-Marc Vasseur en Timothy Fox, met 'additional story ideas' van Alain Siritzky. Het camerawerk is van Denis Rouden. Stereo.

credits

Regie:
Francis Leroi
Cast:
Marcella Walerstein, Sylvia Kristel, George Lazenby, Gilles Brumell, Luciana Gratival, Babette Esposito, Julie McLaughlin, Jean-Marie Picard, Alain Saint-Alix
Scenario:
Jean-Marc Vasseur
Camera:
Denis Rouden
Muziek:
Pierre Bachelet
Jaar:
1993
Alt. titels:
Emmanuelle the Series: Emmanuelle's Love, Emmanuelle's Love, Amour d'Emmanuelle, L'
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek, Seksfilm
Landen:
Frankrijk


op televisie
0 uitzendingen

Reageer