Emmanuelle : La revanche d'Emmanuelle

1992, Francis Leroi, 80 minuten

Frankrijk 1992. Erotiek van Francis Leroi. Met o.a. Marcella Walerstein, Sylvia Kristel, George Lazenby, Charlene en Myriam Nedellec.

VPRO Cinema

Old Emmanuelle (Kristel) vertelt haar goede vriend Mario (Lazenby) een sexy verhaal over een supermodel: Charlene is overdag in Opper-Volta de verleidelijk zwarte gids voor toeristen en `s avonds pokert zij met haar lichaam als inzet. Zij droomt ervan fotomodel te worden, en via via belandt zij in New York waar zij via het bed de top bereikt. Zij trouwt maar verdwijnt spoorloos boven de Golf van Mexico tijdens een vlucht van New York naar Rio de Janeiro. Mario (Lazenby) dist vervolgens een onvoorstelbaar naïef verhaal op over zijn jeugd en wat hem op het erotische vlak overkwam in 1944 toen hij voor de geallieerden een spion was. Een dieptepunt in de serie, maar de wellustige Charlene is het bekijken waard. Het scenario is van Jean-Marc Vasseur en Timothy Fox, met 'additional story ideas' van Alain Siritzky. Het camerawerk is van Denis Rouden. Stereo.

credits

Regie:
Francis Leroi
Cast:
Marcella Walerstein, Sylvia Kristel, George Lazenby, Charlene, Myriam Nedellec, Isabella Jaspard, Gordon Heathfield, Jean-Marie Picard, Etienne Jeaumillot
Scenario:
Jean-Marc Vasseur
Camera:
Denis Rouden
Muziek:
Pierre Bachelet
Jaar:
1992
Alt. titels:
Emmanuelle The Series: Emmanuelle's Revenge, Emmanuelle's Revenge, Revanche d'Emmanuelle, La
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek, Seksfilm
Landen:
Frankrijk


op televisie
0 uitzendingen

Reageer