Verenigde Staten 1993. Horror van Bob Gale. Met o.a. Kevin Dillon, Wil Wheaton, Keith Coogan, Michael De Luise en Courtney Gains.

VPRO Cinema

Een drietal studenten wordt ontgroend door de belangrijkste studentenvereniging van de campus. Ze moeten een nacht doorbrengen in een alom bekend en gevreesd spookhuis. De leden van het dispuut zorgen natuurlijk voor de nodige speciale effecten. Twee van het trio verdwijnen en dan is het de beurt aan Arling (Wheaton). Maar het spook van dienst heeft nog een appeltje te schillen met voorzitter Les Wilton (Dillon). Prettig verteld, maar van a tot z voorspelbaar en deze episode moet het hebben van de schitterende decors van een vervallen kasteel. Niemand zal het einde als een 'schok' ervaren. Leuk gespeeld door de jonge rolverdeling. Het scenario is van regisseur Gale. Het camerawerk is van Rick Bota. Aflevering 7 van het vijfde seizoen, nummer 59 van 93. Dolby Surround.

credits

Regie:
Bob Gale
Cast:
Kevin Dillon, Wil Wheaton, Keith Coogan, Michael De Luise, Courtney Gains, Brian Krause, Jason London, Meredith Salenger, Bill Kohne, Shannon Day
Scenario:
Bob Gale
Productie:
Gilbert Adler
Camera:
Rick Bota
Muziek:
Alan Silvestri
Jaar:
1993
Alt. titels:
HBO's Tales from the Crypt: House of Horror, House of Horror
Genres:
Horror, Komedie
Trefwoorden:
Spoken & geesten
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen