Verenigde Staten 1993. Thriller van Peter Iliff. Met o.a. Kate Vernon, Eileen Brennan, John Stamos, Robert Piccardo en Frank Stallone.

VPRO Cinema

Hoertje met een lekker toetje Lucy (Vernon) maakt een grove fout als ze iets moois laat opbloeien met Johnny (Stamos), de `knuffelbeer` van haar Madam Ruth (Brennan). De tortelduifjes worden betrapt op het ogenblik dat Ruth met fatale gevolgen een rekening int van iemand die haar had bedrogen. Ruth en Johnny brengen Lucy naar een dicht woud, waar Ruth eist dat hij Lucy persoonlijk naar de andere wereld helpt. Wat telt zwaarder: het luxe leventje of de liefde? Een plezierig tussendoortje in de reeks met een onvoorspelbaar einde. De kijker wordt meermaals op een dwaalspoor gebracht. Helaas wordt er nogal geschmierd en vooral Brennan bederft daarmee veel van de vreugde. Het scenario is van regisseur Iliff. Het camerawerk is van Levie Isaacs. Aflevering 13 van het vijfde seizoen, nummer 65 van 93. Dolby Surround.

credits

Regie:
Peter Iliff
Cast:
Kate Vernon, Eileen Brennan, John Stamos, Robert Piccardo, Frank Stallone, Johnny Williams, Rich Duggan, Tony Epper, Thomas White
Scenario:
Peter Iliff
Productie:
Gilbert Adler
Camera:
Levie Isaacs
Muziek:
Alan Silvestri
Jaar:
1993
Alt. titels:
HBO's Tales from the Crypt: Till Death Do We Part, Till Death Do We Part
Genres:
Thriller, Fantasy, Komedie
Trefwoorden:
Fantasy, Zwarte komedie
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen