Verenigd Koninkrijk 1959. Sciencefiction van Quentin Lawrence. Met o.a. Deborah Watling, Glyn Owen, Russell Waters, Robert Brown en Robert Raglan.

VPRO Cinema

Smith (Owen) die aan een streng geheim hitteschild werkt voor een raket, verliest een fortuin aan de speeltafel. Hij wil zelfmoord plegen, maar een onbekende, die hem al geruime tijd observeert, houdt hem tegen. Hij stelt een deal voor: Smith verschaft hem informatie over het tijdstip en de route waarlangs de raket zal worden vervoerd. De beloning, die hem in het vooruitzicht wordt gesteld, zal zijn speelschulden ruimschoots dekken. De onzichtbare Peter Brady werkt eveneens aan het project. Een voorspelbare aflevering met weinig fut. De stem van de onzichtbare Brady is van Tim Turner. Het scenario is van Michael Pertwee, die het op de automatische piloot moet hebben geschreven. Het camerawerk is van Brendan Stafford. Aflevering 24 van 39.

credits

Regie:
Quentin Lawrence
Cast:
Deborah Watling, Glyn Owen, Russell Waters, Robert Brown, Robert Raglan, Jennifer Wright, Harold Goodwin, Maurice Durant, Collin Croft
Scenario:
Michael Pertwee
Productie:
Ralph Smart
Camera:
Brendan Stafford
Muziek:
Sydney John Kay
Jaar:
1959
Alt. titels:
Invisible Man: The Rocket, The, H.G. Wells' Invisible Man: The Rocket, Rocket, The, Fusée, La
Genres:
Sciencefiction, Misdaad
Trefwoorden:
SF-Film
Landen:
Verenigd Koninkrijk


op televisie
0 uitzendingen