Verenigde Staten 1995. Drama van Rob Lieberman. Met o.a. Harrison Pruett, Kai Soremekun, Donal Logue, Darryl Fong en Vincent Ventresca.

VPRO Cinema

Dit [KA1]e[KA1]en uur durende ziekenhuisdrama heeft een adequate cast - jong, redelijk aantrekkelijk en met voldoende energie om voortdurend door ziekenhuisgangen heen en weer te draven. Helaas mist de serie elke zin en lijkt het erop of de acteurs verschrikkelijk hun best doen om een middelmatige episode uit een van de vele andere medische soaps te reproduceren. Er zijn subplots die een volkomen eigen leven leiden, er is behoorlijk wat bloed, veel gesnij in mensen gepaard met de nodige slapstick en natuurlijk allerlei romantische verwikkelingen. De humor wordt wel erg plat als ook met situaties van leven en dood de draak wordt gestoken. In de eerste aflevering draven zeven jonge artsen op die beginnen aan hun co-schap in Seattle`s Bayview Hospital. Katie Cooper (Daggett) ligt al direct overhoop met haar supervisor, Danny Macklin (Logue) verliest zijn eerste pati[KA3]ent en weet niet hoe hij dat aan de familie moet vertellen en Harley Spencer (Pruett) raakt in grote problemen als hij probeert de verkeerde diagnose van een arts te corrigeren. Af en toe werkt het allemaal best aardig, maar over het geheel genomen moet er nog heel wat aan gedokterd worden. Het scenario is van John Sakmar en Kerry Lenhart.

credits

Regie:
Rob Lieberman
Cast:
Harrison Pruett, Kai Soremekun, Donal Logue, Darryl Fong, Vincent Ventresca, Jensen Daggett, Terri Ivens, Timothy Omundson, Jeffrey D. Samms, Sam McMurray, Anthony Zerbe
Scenario:
John Sakmar
Jaar:
1995
Genres:
Drama, Western, Komedie, Familiefilm
Trefwoorden:
Ziekenhuisfilm, Tragikomedie, Satire, Familiefilm, Soap opera, Neo-western
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Medicine Ball (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken