Das Lachen der Ochun

1995, Thomas Rautenberg, 90 minuten

Duitsland 1995. Drama van Thomas Rautenberg. Met o.a. Hugo Marcel Oliva Vargas, Ulli Langenbrinck, Gerardo Alfonso, Tamara Morales Lumpuy en Gicela Ruiz Gonzalez.

VPRO Cinema

Vargas, een Spaanse filmstudent, arriveert in Havana en hij raakt onmiddellijk in de ban van de plaatselijke cultuur die een mengeling is van de Europese en Afrikaanse gewoonten. Op zoek naar materiaal voor zijn eerste film hoort hij de legende van de verleidelijke liefdesgodin Ochun. Hij wordt op haar verliefd en gaat haar in elke vrouw projecteren die hij ontmoet. Uiteindelijk kan hij droom en werkelijkheid niet meer van elkaar onderscheiden. Intellectualistische filmfantasie die bij een eerste visie niet helemaal begrijpelijk is. Wie de moed kan opbrengen hem nogmaals te bekijken zal meer betrokken raken bij het spel van droom en werkelijkheid. De acteurs doen hun best met het materiaal waarmee ze moeten werken. Rautenberg en Langenbrinck schreven het scenario. Mooie fotografie van Armin Alker. Formaat 16/9.

credits

Regie:
Thomas Rautenberg
Cast:
Hugo Marcel Oliva Vargas, Ulli Langenbrinck, Gerardo Alfonso, Tamara Morales Lumpuy, Gicela Ruiz Gonzalez, Danays Rivero Clark, Carlos Ruiz, Alicia Collia Gonzalez, Cira Nuñes Pérez, Roger Lorda More
Muziek:
Gerardo Alfonso
Jaar:
1995
Alt. titels:
Lachen der Ochun, Das
Genres:
Drama, Fantasy
Trefwoorden:
Melodrama, Fantasy
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Das Lachen der Ochun (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer