Frankrijk 1996. Romantiek van Paolo Barzman. Met o.a. Vanessa Demouy, Patrick Forester-Delmas, Cachou, Paul Barge en Moonha.

VPRO Cinema

Vierdelige miniserie gedraaid onder het leitmotiv 'Zee, zon en seks', met de sexy én tropisch aandoende 'avonturen' die op het knappe lijf van Demouy zijn geschreven. Als jong topmodel erft zij van haar opa een hotel op een paradijselijk eiland. Met haar vriendin Cachou reist zij ernaar toe maar ter plekke vindt zij een nauwelijks onderhouden hotel, die naam niet waardig, met personeel dat de boel laat draaien. Bovendien is er die achterbakse oom Forster-Delmas, die het eigendom wil inpalmen. Dumouy's oude vriendje Marques verschijnt op het toneel om zijn relatie met haar weer op de rails te helpen. Dumouy tracht de jet-set van het eiland aan haar kant te krijgen en ambieert een anti-stress centrum op te richten, in het vakantieproject van haar oom Barge. Finaal komt zij erachter dat haar oom dubbel spel speelt en dat hij haar als lastpost uit de weg wil laten ruimen. Ondermaats geklungel, opgevrolijkt met cat-walk achtige strandwandelingen van de ploeg die de jongerenserie Classe Mannequin bevolkte.

credits

Regie:
Paolo Barzman
Cast:
Vanessa Demouy, Patrick Forester-Delmas, Cachou, Paul Barge, Moonha, Waguih Takla, Andréa Schiffer, Venantino Venantini, Luis Marques, Olivier Carreras
Jaar:
1996
Genres:
Romantiek, Drama
Trefwoorden:
Romantisch drama, Soap opera
Landen:
Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen

Cœur Caraïbes (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken