Canada 1997. Komedie van John Hopkins. Met o.a. Chad Lowe, Isabelle Cyr, Marie-Josée Croze, Janine Thériault en Claudia Besso.

VPRO Cinema

De jonge Neville (Lowe) sterft erg onverwacht en ontwaakt nog onverwachter als vampier. De omschakeling is niet zo eenvoudig, daarom neemt Camilla (Cyr), een vampier met een eeuwenlange ervaring, hem onder haar vleugels. Neville is niet bepaald het verleiderstype wat het niet eenvoudig maakt om een meisje op te pikken om als zijn avondmaal te dienen. Camilla stelt hem dan voor het eens als vrouw te proberen. Krankzinnig verhaal dat een komische noot brengt in deze zeer `bloedernstige` reeks. Cyr is schitterend als Camilla, maar Lowe kan onmogelijk overtuigen in zijn vampierenrol (als man noch als vrouw). Craig Miller en Mark Nelson baseerden het scenario op een bewerking door David Shore van een kort verhaal van Ron Dee. Achter de camera stond François Protat.

credits

Regie:
John Hopkins
Cast:
Chad Lowe, Isabelle Cyr, Marie-Josée Croze, Janine Thériault, Claudia Besso, Eric Goulem, Deena Aziz, Gillian Ferrabée, Sabrina Boudot, Daniel C. Brochu, Christopher Heyerdahl, Héléna Laliberté
Productie:
Robin Spry, Jeff Fazio, Paul Painter, Bruce Moccia, Chris Dalton, Christian Gagné, Diane Arcand
Camera:
François Protat
Muziek:
Benoît Jutras
Jaar:
1997
Alt. titels:
Hunger: A Matter Of Style, The, Matter Of Style, A
Genres:
Komedie, Horror
Trefwoorden:
Erotiek, Vampieren
Landen:
Canada

op televisie
0 uitzendingen