Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op het derde seizoen van Babylon Berlin, de spannende serie over Duitsland in de Weimarperiode.

Over de serie

Gereon Rath (Volker Bruch) is een jonge politierechercheur in het Berlijn van de late jaren twintig van de vorige eeuw. Samen met zijn jonge assistente Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) onderzoekt hij een mysterieuze zaak rondom een Russische goederentrein. Is een van de wagons gevuld met het goud van de schatrijke familie Sorokin? En gaat die trein naar Istanbul, waar de Russische revolutionair Trotski een coup voorbereidt tegen het regime van Stalin? Het blijkt allemaal nog net iets ingewikkelder te liggen, in het derde seizoen van de succesvolle Duitse serie Babylon Berlin.

Babylon Berlin is verkrijgbaar op dvd en te zien via onder andere lumièreseries.com.

VPRO Cinema geeft kijk-codes weg, waarmee je de serie gratis kan bekijken op lumièreseries.com. Winnaars krijgen een mail waarin de kijkcode staat en hoe je de serie kan bekijken.

Winnen?

Vul onderstaand formulier voor 8 juli 2020 in om kans te maken op een kijkcode vor de serie op Lumiere Series. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?