Prijsvraag: Diego Maradona

Maak kans op een winpakket, inclusief twee vrijkaarten

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op het mooie winpakket (inclusief twee vrijkaarten, een sjaal, en een tas) van Diego Maradona, de fraaie documentaire over de voormalige stervoetballer.

Over de film

Pakkende documentaire over de Argentijnse voetballer Diego Maradona. Gemaakt in de stijl van regisseur Asif Kapadia’s vorige documentaires Senna en Amy, dus minutieus samengesteld en gemonteerd aan de hand van interviews en honderden uren archiefmateriaal, en in dit geval – omdat Maradona in tegenstelling tot Formule1-coureur Ayrton Senna en zangeres Amy Winehouse nog leeft – met commentaar van de maestro zelf. Waarbij Kapadia vooral inzoomt op het winnen van de wereldtitel in Mexico in 1986 en Maradona’s tumultueuze jaren bij de Italiaanse voetbalclub Napoli, die hij in de jaren tachtig vrijwel in zijn eentje twee keer landskampioen wist te maken.

VPRO Cinema sprak op het filmfestival van Cannes met regisseur Asif Kapadia. Dat video-interview staat onderaan deze pagina.

Distributeur Cinéart brengt Diego Maradona vanaf 8 augustus uit in de Nederlandse bioscopen.

Deelnemers aan de prijsvraag maken kans op een fraai Diego Maradona winpakket:

  • 2 vrijkaarten voor de film Diego Maradona
  • Diego Maradona canvastas
  • Diego Maradona voetbalsjaal
  • Santos magazine

Winnen?

Vul voor 15 augustus onderstaand formulier in om kans te maken op het winpakket voor Diego Maradona, inclusief vrijkaarten voor de film. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

Meer over Diego Maradona