Prijsvraag: Once Upon a Time.... in Hollywood

Maak kans op vrijkaarten, een T-shirt en een zonnebril

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op twee vrijkaarten, een T-shirt én een zonnebril van Quentin Tarantino's negende film, Once Upon a Time.... in Hollywood met o.a. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie en Al Pacino.

Over de film

Quentin Tarantino's Once Upon a Time ... in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante cast.

VPRO Cinema was aanwezig bij de persconferentie van Once Upon a Time ... in Hollywood tijdens het filmfestival in Cannes. De beelden hiervan kun je onderaan deze pagina bekijken. 

Distributeur Sony Pictures brengt Once Upon a Time ... in Hollywood vanaf 15 augustus uit in de Nederlandse bioscopen.

Winnen?

Vul voor 16 augustus onderstaand formulier in om kans te maken op twee vrijkaarten, een T-shirt én een zonnebril. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

Meer over Once Upon a Time ... in Hollywood