Prijsvraag: The Deuce en Animal Kingdom

Win de dvd!

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op de dvd's van de series The Deuce en Animal Kingdom.

Over de series

The Deuce en Animal Kingdom

The Deuce speelt zich af op en rond Times Square, New York City, waar in de jaren 1970 de porno-industrie zich ontwikkelt tot een miljardenindustrie. In The Deuce komen allerlei kleurrijke personages voorbij – van barkeepers, prostituees en pooiers tot politieagenten en klanten – die op hun eigen manier het geluk proberen te vinden in een wereld vol seks, drugs en (snel) vermaak. Met in de hoofdrollen James Franco en Maggie Gyllenhaal. Gemaakt door David Simon en George Pelecanos (eerder verantwoordelijk voor de hitseries The Wire en Treme).

In Animal Kingdom trekt de 17-jarige Joshua ‘J’ Cody, nadat zijn moeder overlijdt aan een drugsoverdosis, in bij zijn familie in Californië. J’s grootmoeder, de manipulatieve Janine ‘Smurf’ Cody, regeert als ware ijzeren dame over een dynastie van kleine criminelen. Het werk wordt opgeknapt door haar vier zoons: haar geadopteerde zoon en rechterhand Baz, de gevaarlijke en behoorlijk verknipte Pope, de hyperactieve Craig en het zorgenkindje Deran. Emmy®-winnares Ellen Barkin speelt de hoofdrol in deze serie, die gebaseerd is op de gelijknamige Australische film uit 2010.

Distributeur Warner Bros. brengt beide series vanaf 14 februari uit op dvd.

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om een kans te maken op de dvd's van The Deuce en Animal Kingdom. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?