Prijsvraag: Thunder Road

Maak kans om de film gratis on demand te kijken

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans om tragikomedie Thunder Road, het speelfilmdebuut van Jim Cummings, gratis on demand te kijken.

Over de film

Na het succes van zijn tragikomische korte film Thunder Road (2016), over een politieagent die zichzelf belachelijk maakt terwijl hij een grafrede houdt voor zijn overleden moeder, besloot regisseur, scenarist en hoofdrolspeler Jim Cummings het gegeven uit te werken tot een speelfilm. De politieagent, Jim Arnaud, hield van zijn moeder en van zijn ex. Nu gaat hij als gescheiden vader en wees door het leven. Hij doet zijn uiterste best het hoofd boven water te houden, maar als hij ook nog de voogdij over zijn dochter dreigt kwijt te raken, is de maat vol.

Distributeur September Film brengt Thunder Road van regisseur Jim Cummings vanaf 7 augustus 2019 on demand uit op o.a. Pathé Thuis. Deelnemers aan de prijsvraag maken kans op een unieke code om gratis via Pathé Thuis de film on demand te kijken.

De pers over Thunder Road
VPRO Cinema (★★★★) 'Geestig, aandoenlijk en irritant tegelijk'
de Volkskrant (★★★★) 'Komisch rariteitenkabinet' 
NRC (★★★) 'Vol bizarre momenten'
Variety: 'Een beetje grappig, maar geen komedie'

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een unieke code om Thunder Road gratis via Pathé Thuis te bekijken. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?