Prijsvraag: True Detective (s1-3)

Win de serie op blu-ray of dvd!

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op de dvd/blu-ray box met daarin de eerste drie seizoenen van de weergaloze serie True Detective

Over de serie

Gepensioneerd rechercheur Wayne Hays (gespeeld door Oscar-winnaar Mahershala Ali) wordt, in seizoen 3 van true Detective, al 35 jaar gekweld wordt door een zaak uit 1980 waarbij twee kinderen uit West Finger (Arkansas) verdwenen. De ouderdom vertroebelt zijn geheugen, maar door een samenwerking met een documentairemaker komen er steeds meer details terug die duidelijkheid scheppen over de zaak en over Hays’ verleden. Door middel van flashbacks maken we kennis met zijn oud-partner Roland West (Stephen Dorff) en schooljuf Amelia Reardon (Carmen Ejogo), alsook vele andere bekenden én verdachten van Hays. Elke aflevering levert een nieuw stukje van de puzzel om het mysterie rondom de twee vermiste kinderen op te lossen.

In het alom bejubelde seizoen 1 van True Detective, dat zich afspeelt in Louisiana van de jaren ‘90, spelen Matthew McConaughey en Woody Harrelson de hoofdrollen, en in seizoen 2 verplaatste de serie zich naar een het hedendaagse L.A., waarin Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams en Taylor Kitsch de cast vormden. True Detective won in totaal 5 Emmy's.

Distributeur Warner Bros Home Entertainment brengt True Detective s3 en een speciale box met seizoenen 1 t/m 3 vanaf 4 september 2019 uit op dvd en blu-ray.

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op de dvd of blu-ray box van True Detective. Vergeet niet aan te geven of je in aanmerking wil komen voor de dvd of de blu-ray. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?