De ambitieuze BBC-serie Years and Years kijkt met satirische blik naar de opkomende rechtse politici in Groot-Brittannië. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op deze serie, met onder andere Emma Thompson.

Over de serie

Years and Years is een serie over een familie in Manchester in een periode vol persoonlijke verwikkelingen en politieke omwentelingen. Terwijl extreemrechts in Groot-Brittannië aan de macht komt en de samenleving sneller dan ooit verandert, ervaart de familie Lyon alles waarop het hoopte en alles wat het vreesde.

Daniel staat op het punt te trouwen met Ralph, Stephen en Celeste maken zich zorgen over hun kinderen, Rosie is weer eens verliefd, terwijl Edith al jaren van huis is. Grootmoeder Gran ziet het allemaal met lede ogen aan. Maar op een cruciale nacht in 2020, wanneer ze allemaal bij elkaar zijn, bepaalt een uitzonderlijke gebeurtenis het leven en de liefdes van de Lyons voor de volgende vijftien jaren. De maatschappij wordt extremer, sneller, gestoorder. Politieke onrust, technologische ontwikkelingen en verre oorlogen beïnvloeden het dagelijks leven. De familie Lyon lijkt machteloos te staan in die wereld vol hoop en angst. Of kunnen juist zij voor een verandering zorgen?

Years and Years is vanaf 23 juni verkrijgbaar op dvd, blu-ray en vanaf 26 juni te zien via onder andere Lumière Series.

VPRO Cinema geeft kijk-codes weg, waarmee je de serie gratis kan zien via Lumière series. Winnaars krijgen een mail waarin de kijkcode staat en hoe je de serie kan bekijken.

Winnen?

Vul onderstaand formulier voor 2 juli 2020 in om kans te maken op een dvd van de film. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?