Prijsvraag: You Were Never Really Here

Win vrijkaarten

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op vrijkaarten voor You Were Never Really Here, de heftige nieuwe wraakfilm van Lynne Ramsay.

Over de film

You Were Never Really Here is een psychologische thriller over Joe, een getraumatiseerde ex-militair. Joe is een huurmoordenaar en gespecialiseerd in het terugvinden van weggelopen rijkeluiskinderen die in de seksindustrie zijn terechtgekomen. Wanneer een miljonair zijn hulp inschakelt vanwege een vermiste dochter, beland Joe in een vloedgolf van geweld. Phoenix won de acteursprijs in Cannes voor zijn vertolking van de tragische antiheld. De film ontvangt bovendien lovende recensies; evenals de Volkskrant en De Filmkrant gaven wij You Were Never Really Here vijf sterren.

Distributeur The Searchers brengt You Were Never Really Here, geregisseerd door Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin), vanaf 4 januari 2018 uit in de Nederlandse bioscopen.

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om een kans te maken op twee vrijkaarten voor You Were Never Really Here. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?