Prijsvraag: Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Win vrijkaarten!

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op vrijkaarten voor de prachtige nieuwe film van Gus Van Sant: Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Over de film

John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Jonah Hill) binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Distributeur The Searchers brengt de komedie Don't Worry, He Won't Get Far on Foot van regisseur Gus Van Sant (die eerder onder andere Good Will Hunting en Milk maakte) vanaf 14 juni 2018 uit in de Nederlandse bioscopen.

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om een kans te maken op twee vrijkaarten voor Don't Worry, He Won't Get Far on Foot. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

advertentie