Prijsvraag: At Eternity's Gate

Win een tas + vrijkaarten voor de film

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een Van Gogh Museum shopper + vrijkaarten voor de prachtige film over Vincent van Gogh: At Eternity's Gate.

Over de film

Wanneer Vincent van Gogh (gespeeld door Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie. In At Eternity's Gate gaat regisseur Julian Schnabel, bekend van onder andere Basquiat en The Diving Bell and the Butterfly, op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. Willem Dafoe, die voor deze rol de prijs won voor beste acteur tijdens het filmfestival in Venetië, kruipt in de huid van de legendarische schilder.

Distributeur The Searchers brengt At Eternity's Gate vanaf 7 februari 2019 uit in de Nederlandse bioscoop.

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op de Van Gogh Museum shopper + de vrijkaarten voor At Eternity's Gate. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

advertentie