Prijsvraag: Killing Eve

Win de dvd!

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op de dvd van de heerlijke thrillerserie Killing Eve.

Over de serie

De thrillerserie Killing Eve draait om twee vrouwen: Eve (Sandra Oh) is een pientere maar verveelde beveiligingsbeambte van de MI5, wiens kantoorbaan haar stoute dromen van het spionnenleven niet vervult. Villanelle (Jodie Comer) is een impulsieve maar vooral getalenteerde huurmoordenaar die zich vasthoudt aan de luxe die haar gewelddadige baan met zich mee brengt.

De recensent van VPRO Cinema was zeer onder de indruk: "Killing Eve heeft humor, speelt met onze verwachtingen en beschikt over twee intrigerende hoofdpersonages die we nog niet eerder tegenkwamen op televisie. Killing Eve is de ideale serie voor het #MeToo- en #TimesUp-tijdperk. Het verhaal is weliswaar gebaseerd op de boeken van een man, Luke Jennings, maar vervolgens is het volledig overgenomen door vrouwen, van producent Sally Woodward Gentle en scenarioschrijver Phoebe Waller-Bridge tot hoofdrolspelers Sandra Oh (Eve) en Jodie Comer (Villanelle)."

Killing Eve wordt door distributeur Universal Home Entertainment. vanaf 6 maart op dvd uitgebracht.

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om een kans te maken op een dvd van Killing Eve. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

advertentie