Prijsvraag: Maria by Callas

Win vrijkaartjes + boek voor de film

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op vrijkaartjes + een uniek boek van de intieme documentaire Maria by Callas.

Over de film

De documentaire Maria By Callas vertelt het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazanges Maria Callas aan de hand van nooit eerder vertoonde video’s en foto's. De documentaire toont veertig jaar na haar dood persoonlijke Super 8-films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is. Naast Callas zijn ook Aristoteles Onassis, Marilyn Monroe, Alain Delon, Yves Saint Laurent, J.F. Kennedy, Luchino Visconti, Winston Churchill, Grace Kelly en Liz Taylor te zien in de film.

Distributeur The Searchers brengt Maria by Callas van de jonge regisseur Tom Volf vanaf 13 september 2018 uit in de Nederlandse bioscoop.

Deelnemers aan de prijsvraag maken kans op vrijkaartjes voor de film en op het prachtige bijbehorende boek 'Maria by Callas - In her own Words'.

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaartjes en het boek Maria by Callas. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

advertentie