Prijsvraag: On Chesil Beach

Win vrijkaartjes en het boek!

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes voor de film en het boek van het aangrijpende drama On Chesil Beach.

Over de film

Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een bedompt hotel bij Chesil Beach in het Engelse Dorset. Hier blikt het stel terug op hun ontluikende romance, ongemakkelijk over de aanstaande huwelijksnacht. De verzwegen misverstanden en angsten van die avond zullen hun levens voor altijd veranderen.

Brits auteur Ian McEwan schreef zelf het scenario voor de verfilming van zijn gelijknamige novelle. De gelauwerde theaterregisseur Dominic Cooke maakt zijn speelfilmdebuut met On Chesil Beach, waarin Billy Howle, Emily Watson en Saoirse Ronan in de hoofdrollen.

Distributeur Paradiso Entertainment Nederland brengt On Chesil Beach vanaf 28 juni 2018 uit in de Nederlandse bioscopen.
 

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om een kans te maken op twee vrijkaartjes en het boek van On Chesil Beach. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

advertentie