Prijsvraag: Quality Time

Win vrijkaarten

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op vrijkaarten voor de heerlijk absurde film Quality Time.

Over de film

Koen gaat naar een familiereünie en wordt misselijk van alle ham en melk. Amateurfotograaf Stefaan haalt op ongemakkelijke wijze herinneringen aan vroeger op. Kjell reist terug in de tijd om zijn eigenwaarde op te schroeven. Karel is als kind ontvoerd door buitenaardse wezens en komt terug als een mutant. Jef probeert uit alle macht in de smaak te vallen bij zijn nieuwe schoonfamilie.
Quality Time, het speelfilmdebuut van Daan Bakker, bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.

Quality Time, met rollen voor onder andere Noël Keulen, Giulio D'Anna, Anneke Blok en Michiel Romeyn, wordt door distributeur September Film vanaf 27 april in de Nederlandse bioscopen uitgebracht.

Mail en win

Om kans te maken op vrijkaarten en voor Quality Time stuur je een mail met daarin je naam en adres naar prijsvraag@cinema.nl.  Een toelichting waarom je deze film graag wilt zien, verhoogt je kansen... Je mail moet voor 27 april 2017 binnen zijn. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

Meer over Quality Time