Prijsvraag: L'Amant double

Win vrijkaarten

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op vrijkaarten voor de erotische thriller L'Amant double van regisseur François Ozon.

Over de film

Poster L'Amant Double

Chloé (Marine Vacth) heeft onverklaarbare buikpijnen, waardoor ze bij psychiater Paul (Jeremie Renier) op de canapé belandt. En even later in bed, want de twee worden verliefd. Maar dan ontdekt Chloé dat Paul een tweelingbroer heeft, over wie hij haar nooit verteld heeft. Erotische thriller gebaseerd op de roman Lives of the Twins van de Amerikaanse schrijfster Joyce Carol Oates. Broeierige genrefilm van de Franse regisseur François Ozon (die eerder onder andere 8 femmes, Dans la maison, Potiche, Swimming Pool en Frantz maakte) heeft elementen gemeen met Fifty Shades of Grey, maar is op alle fronten veel beter.

Distributeur September Film brengt L'Amant double, dat geselecteerd werd voor de competitie van het prestigieuze filmfestival van Cannes, vanaf 3 augustus uit in de Nederlandse bioscopen.

Mail en win

Om kans te maken op twee vrijkaarten voor L'Amant double stuur je een mail naar prijsvraag@cinema.nl, met daarin jouw naam + adres. Een toelichting waarom je deze film wil zien, verhoogt je kansen... Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer over L'Amant double