Prijsvraag: Roffa Mon Amour

Maak kans op vrijkaarten voor de Summer Film School

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op vrijkaarten voor de Summer Film School, over de grote Italiaanse regisseurs, op het Rotterdamse filmfestival Roffa Mon Amour.

Over Roffa Mon Amour en de Summer Film School

Roffa Mon Amour is het zomerse filmfestival met een excentriek programma in Rotterdam. Twaalf dagen achtereen vertoont het festival films van opkomende regisseurs, spannende klassiekers en unieke cinemaconcerten. De 7de editie van Roffa Mon Amour vindt plaats van 17 tot en met 28 juli in bioscoop LantarenVenster en Drijvend Paviljoen.

Voor het tweede jaar organiseert Roffa Mon Amour tijdens het festival een Summer Film School, met dit keer aandacht voor Italian Maestros. Van het sobere neorealisme tot de meeslepende historische drama’s: de klassieke cinema uit Italië is een mijlpaal geweest in de filmgeschiedenis. Roberto Rossellini, Michelangelo Antonioni, Pier Paolo Pasolini en Liliana Cavani: in zes filmvertoningen en colleges doorlopen deelnemers van de Summer Film School de indrukwekkende Italiaanse filmgeschiedenis.

De Summer Film School vindt plaats van donderdag 18 juli t/m zondag 21 juli. VPRO Cinema mag 2x2 vrijkaarten voor de hele reeks Italian Maestros weggeven.

Kijk op de website van het festival voor meer informatie over de Summer Film School en de andere programma's van Roffa Mon Amour.

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op de kaarten voor Italian Maestros op Roffa Mon Amour. Winnaars van de prijzen krijgen uiterlijk 12 juli persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

advertentie