Prijsvraag: The Old Man and the Gun

Maak kans op de dvd of blu-ray

Doe mee aan de prijsvraag en maak kan op de dvd of blu-ray van de misdaadkomedie The Old Man and the Gun, met Robert Redford in zijn laatste hoofdrol.

Over de film

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford) is de pensioengerechtigde leeftijd al ruim gepasseerd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij de vrouw van zijn dromen (Sissy Spacek) ontmoet, lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet lijkt te kunnen weerstaan.
Robert Redford heeft aangegeven dat hij met deze film zijn immense acteercarrière afsluit.

Distributeur The Searchers brengt The Old Man and the Gun van regisseur David Lowery (die eerder Ain't Them Bodies Saints en A Ghost Story maakte) vanaf 27 juni 2019 uit op dvd en blu-ray.

De pers over The Old Man and the Gun
VPRO Cinema (★★★★) 'Luchtige misdaadfilm, schaamteloos nostalgisch'
De Volkskrant (★★★★) 'Spectaculair in zijn ingetogenheid'
NRC (★★★★) 'Schitterende acteurs'
The Guardian (★★★★) 'Robert Redford straalt stijl en klasse uit'

Winnen?

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op de dvd of blu-ray van The Old Man and the Gun. Vergeet niet te vermelden of je liever de dvd of blu-ray ontvangt. Winnaars van de prijzen krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

advertentie