In samenwerking met distributeur Cinéart organiseren wij een voorpremière van de prachtige Australische film Babyteeth. Doe mee en maak kans om deze film te zien tijdens onze bijzondere voorpremière op zondag 12 juli in EYE en online via Picl!

Over de film

Babyteeth is een mooi portret van de terminaal zieke Milla, die valt voor de onbetrouwbare, maar charmante kruimeldealer Moses. Dat is wel het laatste wat haar ouders willen, maar tegelijkertijd zien ze hun dochter opbloeien, zodat ze besluiten er maar het beste van proberen te maken.
Speelfilmdebuut van de Australische tv-regisseur Shannon Murphy (die onder andere een paar afleveringen van Killing Eve regisseerde) voelt nergens onecht of verzonnen, en komt – ook dankzij het ijzersterke acteren van alle betrokkenen – hard binnen.

Distributeur Cinéart brengt Babyteeth vanaf vanaf 27 augustus 2020 uit in de Nederlandse bioscoop. 

Bezoekers van VPRO Cinema kunnen de film al op 12 juli zien tijdens de speciale voorpremière. Deze vindt zowel plaats in filmtheater EYE (Amsterdam), als online via het platform Picl. Vergeet niet aan te geven of je de film in EYE wil zien (je krijgt max. twee kaarten), of dat je de film liever online via Picl wil bekijken (via een code).
In EYE start de voorstelling om 10:30 uur. Via Picl kan je de film ook vanaf 10.30 uur bekijken, maar dat mag natuurlijk ook later op de dag. De online voorpremière is alleen op 12 juli geldig.

Winnaars van de kaarten (EYE) en codes (Picl) krijgen uiterlijk 7 juli 2020 persoonlijk bericht met daarin de voorwaarden en een korte uitleg.

Voorpremière Babyteeth
datum: zondag 12 juli 2020
om 10:30 uur in EYE (Amsterdam)
vanaf 10:30 uur op Picl (tijdstip mag je verder zelf bepalen)

Winnen?

Vul onderstaand formulier voor 6 juli 2020 in om kans te maken op een vrijkaarten voor de film in EYE of een kijkcode voor Picl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

STANDAARD_Cinema_winacties_Need assistance with this form?

Meer over Babyteeth