Kindercriticus: Tsatsiki 2

Barbara Koole zag een vrolijke film over een gewoon jongetje

, Barbara Koole

Naam criticus: Barbara Koole
Favoriete film: The Sound of Music (omdat ik het leuk vind met al die liedjes, en al die vrolijkheid, al vind ik het ook leuk dat het einde zo spannend is.)
Gezien: Tsatsiki 2: Vrienden voor altijd

Verhaal
Tsatsiki is een heel gewoon jongetje. Z'n moeder is bezig door te breken in de muziekwereld, zijn vader (dat is niet zo gewoon) is een Griekse visser. Hij heeft een goede vriend, Per. Ze zijn erg goede maatjes. Hij heeft een vriendinnetje Maria maar die maakt het uit aan het begin van de film. Als Maria tijdens het roddelen vertelt dat ze van Tsatsiki heeft gehoord dat Per in bed plast, wordt Per zo boos dat hij Tsatsiki´s vriend niet meer wilt zijn.

Tsatsiki verheugt zich nu erg op z´n reis naar Griekenland waar hij z´n vader z´ n nicht Elena en z´n opa weer kan zien. In de week dat Tsatsiki naar Griekenland zou gaan hoort zijn moeder dat ze op tournee mag naar Japan.

Wil je weten of hij toch naar Griekenland kan en of het nog goed komt tussen Tsatsiki en Per? Ga dan zeker kijken naar: Tsatsiki 2!

Mening
Om deze film leuk te vinden moet je niet te veel van spanning houden. Ik vind het een hele leuke film omdat het heel vrolijk is en omdat je zonder dat je het zelf beseft er ook iets van leert namelijk hoe belangrijk vriendschap nou eigenlijk is. Er zijn op zich heel weinig mooie kleuren. Maar dat wordt ook vergoed door het staaltje toneel dat hier naar voren wordt gebracht. Alleen opa van moeders kant vond ik matig geacteerd. Maar Tsatsiki en Per waren absoluut de beste acteurs van de film.

Mijn cijfer is een 9,3.

advertentie