FW: Filmpje archief aflevering 131 t/m 135

Aflevering 131 en verder

Archief.

Aflevering 131: The Meth Project

Filmmaker Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, Black Swan) heeft vier heftige voorlichtingsfilmpjes geregisseerd voor de anti-drugscampagne The Meth Project. 

Bekijk hier de andere drie filmpjes.

Aflevering 132: Tom Cruise, stuntman

Tom Cruise mag een wat dubieus imago hebben, een watje is de inmiddels bijna vijftigjarige acteur niet te noemen. Voor de nieuwe Mission: Impossible-film, die donderdag in première gaat, stond hij erop zijn stunts zelf uit te voeren. Respect.Aflevering 133: The Lion King Rises

Mash-up trailers zijn altijd leuk, mits ze goed gemonteerd zijn. Deze mash-up met beeld van The Lion King en het geluid van de nieuwe The Dark Knight Rises trailer is een goed voorbeeld van een geslaagde montage.

 

Aflevering 134: Hello..is it me you’re looking for?

Matthijs Vlot maakte begin oktober een En Fin voor CinemaTV en plaatste deze afgelopen zaterdag op Vimeo. Vier dagen later is het filmpje een Vimeo-favoriet en maar liefst 1,7 miljoen keer bekeken. 

Aflevering 135: Homevideo-lol met Michel Gondry

Filmmaker Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) opent op 27 februari in Rotterdam zijn Home Movie Factory, waarin filmleken binnen een paar uur een eigen no-budgetfilm kunnen opnemen. Gondry geeft zelf een voorproefje in deze homevideo waarin hij de trailer van zijn eigen film Be Kind Rewind naspeelt. Bekijk de echte trailer hier.

 

 

advertentie