Series op dvd

De interessantste serie-releases van januari en februari

Hieronder vind je een overzicht van de beste series die in de maanden januari en december op dvd zullen verschijnen.

21 januari


Overspel
– serie 1 & 2
Een serie over vreemdgaan, vastgoedcriminaliteit, verraad en moord. Serie 1 volgt de onmogelijke liefde tussen fotografe Iris en advocaat Willem. Serie 2 wordt eveneens overstemd door schuldgevoelens, en opnieuw wordt er overspel gepleegd.

29 januari


Spartacus
– seizoen 3
Deze serie is geïnspireerd op de gladiator Spartacus, die een slavenopstand leidde tegen de Romeinse Republiek. Claudius Glaber neemt Spartacus gevangen, die veroordeeld wordt tot de dood als gladiator. Spartacus blijkt succesvol en wordt publieksfavoriet, waardoor hij een leven als slaaf opgelegd krijgt. In seizoen 3 is Claudius Glaber dood en strijdt Spartacus wederom met een leger van bevrijde slaven tegen de Romeinse Republiek. 

4 februari


Ramses
De vierdelige dramaserie Ramses is een ode aan de levensvreugde en levenskracht van Ramses Shaffy. De serie speelt zich af tussen 1958 en 1978 en toont alle aspecten van het leven van de artiest - van inspirerend en aanstekelijk tot hartverscheurend en pijnlijk. Avro-productie met Maarten Heijmans in de hoofdrol. Regie van Michiel van Erp, scenario van Marnie Blok.

5 februari


Downton Abbey – seizoen 4
Populaire historische soap van Julian Fellowes, vol gevatte dialogen, prachtig camerawerk en production design, en een sublieme ensemblecast. Het vierde seizoen speelt zich af na de tragische dood van een van de hoofdrolspelers, en laat zien hoe iedereen het gewone leven weer probeert op te pakken.

12 februari


Suits -  seizoen 2
In dit seizoen van de komische dramaserie proberen de succesvolle advocaten Harvey Specter en Mike Ross vol te houden dat Mike echt een advocaat is. Door de terugkeer van een oude partner ontstaan er spanningen binnen het bedrijf, en ook in zijn privéleven heeft Mike het moeilijk.

19 februari


Breaking Bad - de complete serie
Uitgangspunt van deze dramatische misdaadserie is even eenvoudig als briljant: langzaam maar zeker verandert een sympathieke family man – door omstandigheden en eigen wil – in een keiharde gangster. Breaking Bad weet steeds opnieuw te verrassen, is spannend, dramatisch meeslepend, soms gruwelijk en vaak wrang-komisch. Grootste troef is hoofdrolspeler Bryan Cranston, die menselijk en abject gedrag meesterlijk balanceert.
 
Da Vinci’s Demons
Historische serie met flinke scheut fantasy volgt de jonge Leonardo Da Vinci, die uitgroeit tot kunstenaar en uitvinder met buitengewone talenten en intelligentie. Geschreven door David S. Goyer, die ook The Dark Knight, Man of Steel en Batman Begins schreef. Da Vinci’s Demons won twee Emmy Awards.

 

 

advertentie