Norma Mora

Acteur

Norma Mora is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Crisol

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Alberto Mariscal. Met o.a. Julio Aldama, Sonia Infante, Fernando Almada en Norma Mora.

Een man ziet zich, na allerlei verwikkelingen, genoodzaakt het op te nemen tegen een bandiet en zo een dorp van de terreur te bevrijden. Een aardige film, met een vlot tempo en goede dialogen.

Luna de miel para nueve

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Begoña Palacios, María Eugenia San Martín, Martha Elena Cervantes en Norma Mora.

Een pasgetrouwd stel wil de wittebroodsweken in een afgelegen hut doorbrengen. Er duiken zeven personen op die om beschutting tegen de regen vragen. Vaudeville zonder enige charme.

Vuelven los Argumedo

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Manuel Muñoz. Met o.a. Antonio Aguilar, Fernando Casanova, Rosa de Castilla en Norma Mora.

Vervolg op AHI VIENEN LOS ARGUMEDO, van dezelfde ploeg en met dezelfde slordige regie. Opnieuw de vertrouwde verwikkelingen van twee vrolijke, getrouwde neven.

Viva Chihuahua

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Miguel Aceves Mejía, Marina Camacho en Norma Mora.

Herverfilming van TAL PARA QUAL (Gonzáles, 1952). Er wordt af en toe plagiaat gepleegd op het toneelstuk van Oscar Wilde The Importance of Being Ernest. Zonder enig belang.

Que perra vida

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Viruta, Capulina, Magda Urvizu en Norma Mora.

Twee straatmuzikanten met een hond moeten problemen rond een erfenis oplossen. Een zeer armzalige komedie, waarin de absolute hoofdrolspeler, ondanks de inspanningen van 'Viruta' en 'Capulino', de hond 'Rayo' is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Norma Mora op televisie komt.

Reageer